«

»

Φεβ 21

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συνέλευση Τετάρτης 20/02/13

Θέματα που συζητήθηκαν:

Στο ξεκίνημα της συνέλευσης έγινε ενημέρωση για τη γιορτή αλληλεγγύης που θα γίνει στη Νίκαια, το Σάββατο 23/02 στις 17:00 και απολογισμός της πορείας που προηγήθηκε το μεσημέρι, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που είχε κηρυχθεί.

 1. Συλλογή τροφίμων
  • Λόγω προβλήματος που υπήρξε με την ομάδα τροφίμων, αποφασίστηκε συνάντηση τη Πέμπτη στο στέκι, για να συζητηθούν και να αποφασιστούν πιθανές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και διανομής των τροφίμων.
  • Στο τέλος της συνέλευσης φτιάχτηκαν οι εβδομαδιαίες λίστες διανομής από τα καταστήματα (μεζεδοπωλεία, σουβλατζίδικα, κτλ) για τους παρόντες και σύμφωνα με την προτεραιότητα.
 2. Χαράτσια

  • Έγινε ενημέρωση για κινητοποίηση/διαμαρτυρία στη ΔΕΗ που αποφάσισε η συνέλευση των Πετραλώνων για την Δευτέρα 25/02.
  • Συζητήθηκε η ιδέα για στάση πληρωμών προς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί αναλυτικά σε κάλεσμα που έχει γίνει προς όλες τις συλλογικότητες τη Κυριακή 16:00 στο αμφιθέατρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Στουρνάρα 73-75, Αθήνα, με την συνέλευση μας να τοποθετείται καταρχήν θετικά προς την ιδέα.
 3. Δημοτικό συμβούλιο
  • Συζητήθηκαν εκτενώς διάφορα ζητήματα που θα τεθούν στο δημοτικό συμβούλιο. Μερικά από αυτά είναι: Συντονισμός αλληλοβοήθειας των άνεργων, η διεκδίκηση κάποιου χώρου για καλλιέργειες, η διαφάνεια στους προϋπολογισμούς του δήμου, αυτεπιστασία.
 4. Καθαριότητα
  • Ορίστηκαν άτομα για τον καθαρισμό του στεκιού.

Θέματα για την επόμενη συνέλευση στις 27/02/13:

 1. Περιεχόμενο και μορφές αυτοοργάνωσης
 2. Συλλογή τροφίμων
 3. Χαράτσια
 4. Δημοτικό συμβούλιο

Σας περιμένουμε όλους παλιούς και νέους φίλους!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-200213/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>