«

»

Δεκ 20

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συνέλευση Τετάρτης 19/12/12

Θέματα που συζητήθηκαν:

 1. Συλλογή τροφίμων
  • Αποφασίστηκε να γίνει δράση στο Σκλαβενίτη το επόμενο Σάββατο 22/12/12 στις 10:30. Δηλώθηκαν διαθεσιμότητες και τέθηκαν ζητήματα για περισσότερη συμμετοχή.
  • Στο τέλος της συνέλευσης έγινε διανομή τροφίμων και φτιάχτηκαν οι εβδομαδιαίες λίστες διανομής από τα καταστήματα (μεζεδοπωλεία, σουβλατζίδικα, κτλ) για τους παρόντες και σύμφωνα με την προτεραιότητα.
 2. Φόροι και ΔΕΗ
  • Συζητήθηκε η ιδέα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά της ΔΕΗ από το νέο έτος, μετά από συνάντηση ανθρώπου της συνέλευσης με άλλους ανθρώπους συνελεύσεων και επιτροπών ενάντια στα χαράτσια.
 3. Χώρος Συνέλευσης
  • Αποφασίστηκε η επόμενη συνέλευση να γίνει τη Πέμπτη 27/12, λόγω Χριστουγέννων, στο Δημαρχείο Περάματος, 3ος όροφος.
  • Έγινε ανάθεση εργασιών για τον καινούριο χώρο που έχει βρεθεί και καταγράφηκαν αντικείμενα τα οποία θα μπορεί να φέρει ο καθένας για τον χώρο.
  • Συζητήθηκε η ιδέα πραγματοποίησης γιορτής στον καινούριο χώρο στις 29/12, ενώ κατατέθηκαν και ιδέες για γκράφιτι στους εξωτερικούς τοίχους.
 4. Συλλογική Κουζίνα
  • Έγινε μοίρασμα των γλυκών (κουραμπιέδες και μελομακάρονα) σε όλα τα μέλη της συνέλευσης.

Θέματα για την επόμενη συνέλευση στις 27/12:

 1. Συλλογή τροφίμων
 2. Φόροι και ΔΕΗ
 3. Χώρος Συνέλευσης

*Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/12/12 στις 18:30, λόγω Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Περάματος (3ος όροφος).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-191212/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>