«

»

Ιάν 19

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συνέλευση Τετάρτης 16/01/13

Θέματα που συζητήθηκαν:

 1. Συλλογή τροφίμων
  • Οργανώθηκε δράση για την λαϊκή αγορά της Πέμπτης με συλλογή τροφίμων.
  • Στο τέλος της συνέλευσης φτιάχτηκαν οι εβδομαδιαίες λίστες διανομής από τα καταστήματα (μεζεδοπωλεία, σουβλατζίδικα, κτλ) για τους παρόντες και σύμφωνα με την προτεραιότητα.
 2. Φόροι και ΔΕΗ
  • Καταγράφηκαν διαθεσιμότητες για αφισοκόλληση , μοίρασμα προκηρύξεων, δημιουργία πανό και άλλες δουλειές σχετικά με τη κινητοποίηση που θα γίνει στην Αριστείδου 5, για το χαράτσι της ΔΕΗ τη Τρίτη 22/01/13.
 3. Κοινωνικό φροντιστήριο
  • Η ομάδα παιδείας ενημέρωσε πως θα μπορούν να γίνονται φιλολογικά μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
 4. Καταλήψεις
  • Διαβάστηκε κείμενο για τις καταλήψεις από την ομάδα επικοινωνίας/internet, το οποίο θα συζητηθεί σε επόμενη συνάντηση.
 5. Ομάδες συνέλευσης
  • Δημιουργήθηκε η ομάδα καθαριότητας.

Τη συνέλευση επισκέφθηκε δημοσιογράφος από την «Εφημερίδα των Συντακτών» που ξεκίνησε από απεργούς της Ελευθεροτυπίας που ήταν απλήρωτοι. Βάζοντας δικό τους κεφάλαιο (δηλαδή δουλεύοντας 2 μήνες χωρίς μισθό) κατάφεραν να ξεκινήσουν αυτή τη προσπάθεια, ως ένα πείραμα αυτοδιαχείρισης. Τέλος, άτομα από τη συνέλευση μίλησαν στην εφημερίδα.

Θέματα για την επόμενη συνέλευση στις 16/01/13:

 1. Συλλογή τροφίμων
 2. Φόροι και ΔΕΗ
 3. Καταλήψεις
 4. Κοινωνικό φροντιστήριο
 5. Ομάδες Συνέλευσης

Σας περιμένουμε όλους παλιούς και νέους φίλους!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-160113/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>