«

»

Δεκ 13

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συνέλευση Τετάρτης 12/12/12

Θέματα που συζητήθηκαν:

 1. Συλλογή τροφίμων
  • Αποφασίστηκε να μη γίνει η δράση στο Σκλαβενίτη το επόμενο Σάββατο.
  • Στο τέλος της συνέλευσης έγινε διανομή τροφίμων και φτιάχτηκαν οι εβδομαδιαίες λίστες διανομής από τα καταστήματα (μεζεδοπωλεία, σουβλατζίδικα, κτλ) για τους παρόντες και σύμφωνα με την προτεραιότητα.
 2. Φόροι και ΔΕΗ
  • Αποφασίστηκε να σταλεί mail σε όλες τις συνελεύσεις για συνάντηση τη Κυριακή στις 18:00, στην αίθουσα της ΟΛΜΕ [Κορνάρου & Ερμού, 6ος-7ος ορ.] για άμεση κινητοποίηση για το θέμα του χαρατσιού λόγω των ραγδαίων εξελίξεων (απόφαση δικαστηρίου, εντολή Στρουρνάρα στην ΔΕΗ, απόφαση του συνηγόρου του πολίτη, αυξήσεις τιμολογίων).
  • Αποφασίστηκε επανασύνδεση ρεύματος σε άτομο το οποίο ζει 4 χρόνια με κομμένο το ρεύμα.
 3. Χώρος Συνέλευσης
  • Αποφασίστηκε η επόμενη συνέλευση να γίνει στο Δημαρχείο Περάματος, 3ος όροφος.
  • Βρέθηκε καινούριος χώρος για τη συνέλευση, αποφασίστηκε η ενοικίαση του και ορίστηκαν ενέργειες για τη διαμόρφωσή του.
 4. Συλλογική Κουζίνα
  • Έχουν μοιραστεί τα υλικά για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και ήδη υπάρχουν έτοιμες κάποιες ποσότητες μελομακάρονων και κουραμπιέδων και υπολογίζεται ότι μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα είναι όλα έτοιμα.

Θέματα για την επόμενη συνέλευση στις 19/12:

 1. Συλλογή τροφίμων
 2. Φόροι και ΔΕΗ
 3. Χώρος Συνέλευσης
 4. Συλλογική Κουζίνα

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-121212/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>