«

»

Δεκ 28

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συνέλευση Πέμπτης 27/12/12

Θέματα που συζητήθηκαν:

 1. Συλλογή τροφίμων
  • Έγινε ενημέρωση από μέλος της συνέλευση για επαφή που είχε με τον ΟΛΠ σχετικά με τα τρόφιμα.
  • Στο τέλος της συνέλευσης έγινε διανομή τροφίμων και φτιάχτηκαν οι εβδομαδιαίες λίστες διανομής από τα καταστήματα (μεζεδοπωλεία, σουβλατζίδικα, κτλ) για τους παρόντες και σύμφωνα με την προτεραιότητα.
 2. Φόροι και ΔΕΗ
  • Μετά από συνεννόηση της συνέλευσης μας και της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης ορίστηκε κινητοποίηση στην Αριστείδου (Αθήνα) την Τρίτη 15/01/13 στις 10:00.
 3. Χώρος Συνέλευσης
  • Έγινε αναφορά για εργασίες που χρειάζονται αλλά και για αντικείμενα που λείπουν (καρέκλες, τραπέζια κλπ) και καταγράφηκαν διαθεσιμότητες για εργασίες που θα γίνουν τη Παρασκευή. Παράλληλα συζητήθηκε το ζήτημα της μικρής συμμετοχής στις εργασίες.
  • Ορίστηκε πραγματοποίηση γιορτής το Σάββατο 29/12/12 στον καινούριο χώρο (Φλέμινγκ 92 και Αχιλλέως), στις 18:00. Την ίδια ώρα θα έρθουν παραγωγοί από τη Καλαμάτα να συζητήσουν με τη συνέλευση για ενδεχόμενη συνεργασία με τη συνέλευση.
  • Άνοιξε η συζήτηση για την ονομασία του χώρου. Μέχρι στιγμής η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι «Εναλλακτικός Κοινωνικός Χώρος».

Θέματα για την επόμενη συνέλευση στις 02/01/13:

 1. Συλλογή τροφίμων
 2. Φόροι και ΔΕΗ
 3. Χώρος Συνέλευσης

*Από την επόμενη συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02/01/13 στις 18:30, και κάθε Τετάρτη θα βρισκόμαστε στον καινούριο μας χώρο (Φλέμινγκ 92 και Αχιλλέως).

Σας περιμένουμε όλους παλιούς και νέους φίλους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%ad%ce%bc%cf%80%cf%84%ce%b7%cf%82-271212/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>