«

»

Νοέ 01

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συνάντηση-Συζήτηση με Αριστερούς Γερμανούς βουλευτές και ακτιβιστές το Σάββατο 3-11-12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ και η Ανοιχτή Συνέλευση Περάματος οργανώνουν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου επίσκεψη στο Πέραμα, μια βαθιά πληττόμενη από την ανεργία και την οικονομική κρίση περιοχή της χώρας.

Την πόλη του Περάματος θα επισκεφθεί ενδεκαμελής γερμανική αντιπροσωπεία (βουλευτές, επιστήμονες, ακτιβιστές), η οποία βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή το συνέδριο του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ «Ο νεοναζισμός στην Ελλάδα και τη Γερμανία: ομοιότητες και διαφορές. Ανάλυση και ανταλλαγή εμπειριών» (1-4 Νοεμβρίου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαρθρώνεται ως εξής:
Στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο καφενείο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης με (πρώην) εργαζόμενους, συνδικαλιστές, κατοίκους και μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος και θα γίνει σύντομη ξενάγηση στη Ζώνη.
Στις 11.30 π.μ. θα γίνει συνάντηση-συζήτηση στο Β’ ΚΑΠΗ Περάματος με την Ανοιχτή Συνέλευση Περάματος και κατοίκους.

Στις 13.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Β’ ΚΑΠΗ Περάματος, Λεωφόρος Ειρήνης 36.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>