«

»

Ιούν 19

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ

Άνεργη, Άνεργε,

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Είμαστε κι εμείς άνεργοι και ζούμε στις ίδιες γειτονιές με σένα. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές δίπλα-δίπλα στις ουρές του ΟΑΕΔ κι έχουμε τα ίδια προβλήματα: δυσκολία να εξασφαλίσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης ή το εισιτήριο στο λεωφορείο, έχουμε απλήρωτους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, απουσία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τόσα άλλα.

Προβλήματα που μάς τα δημιούργησε η δολοφονική πολιτική κυβέρνησης / Τρόικας!

Καταλαβαίνουμε πως όλα τα προβλήματά μας, μαζί και το πιο σημαντικό – ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ – μπορούν να λυθούν ΜΟΝΟ με την ανατροπή αυτών των πολιτικών κι εκείνων που τις εκφράζουν.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Πρέπει εμείς οι ίδιοι να κάνουμε κάτι για την καθημερινή επιβίωση, τη δική μας και των παιδιών μας. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Γι αυτό, ως πρώτο βήμα

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες.

Το ίδιο απαιτούμε και για όλους τους μαθητές.

Με συλλογικές και οργανωμένες δράσεις μπορούμε να το επιβάλουμε στην πράξη, απαιτώντας ταυτόχρονα τη θεσμοθέτησή του. Αυτή μας την απαίτηση θα την κάνουμε γνωστή και στους εργαζόμενους και τα σωματεία των συγκοινωνιών, ζητώντας τη συμπαράστασή τους.

Καλούμε ακόμη κάθε φορέα, που βρίσκει δίκαια τα αιτήματά μας, να στηρίξει ενεργά τον αγώνα μας.

Με ένα δίκτυο ανέργων σε αγωνιστική ετοιμότητα, με τη μαζική αγωνιστική μας στάση, θα επιβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας. Ταυτόχρονα θα επιδιώξουμε συντονισμένες ενέργειες με πρωτοβουλίες ανέργων από όλη την Αθήνα και γενικότερα.

Οσοι άνεργοι δεν έχουν βγάλει ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ να βγάλουν ΑΜΕΣΑ για να διεκδικήσουμε να μετακινούμαστε δωρεάν επιδεικνύοντας την κάρτα.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 πμ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 29)
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ!

Πρωτοβουλία Ανέργων Σαλαμίνας – Περάματος – Κερατσινίου – Νίκαιας – Καμινίων – Πειραιά

Τηλ. Επικοινωνίας: 699 6397 511 – e-mail: protovoulia.anergon@gmail.com

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.asperamatos.gr/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%cf%89%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>